Blije producenten

Laten we het voedingssysteem heruitvinden!

Wij willen gelukkige producenten die waardig kunnen leven van hun boeiend beroep. Daarom willen wij samenwerken met ambachtelijke producenten en consumenten die een ander model van leven in de maatschappij willen zien. 

Wij steunen lokale producenten die zich inzetten voor een kwaliteitsaanpak. Onze doelstelling: producenten die graag voedsel produceren dat goed smaakt en goed is voor de gezondheid in contact brengen met consumenten die het plezier van het kiezen van voedsel en het eten ervan willen herontdekken.

Geconfronteerd met de drift van ons overgeïndustrialiseerd landbouwsysteem, waarin producten geen smaak of vitaminen meer hebben en de producenten in de schulden zitten en uitgeput raken, stellen wij een ander model voor – het enige mogelijke – voor onze gemeenschappelijke toekomst.

In het Brusselse Gewest steunen wij daarom kleine producenten die hun bedrijf met passie beheren via het Sociaago project.

Diversiteit, keuze, zorg en kwaliteit van de aangeboden producten. Maar dat niet alleen: een korte keten, respect voor de seizoenen en duurzame logistiek met leveringen die de zachte mobiliteit respecteren. Aan duurzaamheidswaarden geen gebrek bij Sociaago! En het zijn net die waarden die kunnen zorgen voor een betere wereld.

Ben jij een producent? Dan hosten wij jouw producten en geven we je logistieke ondersteuning om jouw klantenbestand uit te breiden. Daardoor verhoog jij je verkoop zonder je operationele kosten te verhogen.

EatsLocal9

Interesse in een samenwerking?

Je bent altijd welkom voor een gesprek!